Τζάκι Παραδοσιακό και η συντήρηση του

Γιατί να αγοράσω πλεόν ένα τζάκι ανοικτό;

Τα ανοικτά τζάκια διατίθενται σε πολλές διαστάσεις και τύπους (δίφατσο, πολύγωνο κτλ.) και έχουν χαμηλό κόστος συγκριτικά με τα ενεργειακά τζάκια. Είναι εύχρηστα στην τοποθέτηση και στη μεταφορά ενώ η αντοχή τους είναι υψηλή με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ακόμα το παραδοσιακό τζάκι προσφέρει συντροφιά καθώς και την δυνατότητα του χρήστη να ψήσει τον αγαπημένο του μεζέ παρέα με το κρασί του. Όσο και αν έχει επηρεάσει τη κατηγορία αυτή, οι πωλήσεις του παραμένουν αυξημένες.

Γιατί να αγοράσω τζάκι ανοικτό της ΘΕΡΜΟΖΕΛ;

Τα τζάκια ανοικτού τύπου της ΘΕΡΜΟΖΕΛ κατασκευάζονται σύμφωνα με την ίδια ποιότητα που κατασκευάζονταν εδώ και χρόνια, έτσι πλέον τα προϊόντα της είναι σήμα κατατεθέν με τη ποιότητα. Όταν συνδυάζεις τη καλή ποιότητα με το σύστημα ISO9001:2008 της εταιρείας και τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης CE τότε η επιλογή ανοικτού τζακιού ΘΕΡΜΟΖΕΛ έιναι μονόδρομος.

Τι επιλογές έχω στα ανοικτά τζάκια;

Οι εστίες των ανοικτών τζακιών έχουν αποτελούνται από χαλύβδινες, μαντεμένιες και από πυρότουβλο. Έπειτα οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες καθώς τα χαλύβδινα τζάκια είναι αερόθερμα κλασικά και δίφατσα, τα μαντεμένια πέρα από τις διάφορες διαστάσεις βγαίνουν και σε όλο μαντέμι. Τα τζάκια από πυρότουβλο βγαίνουν σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις καθώς και στην επιλογή για τσέχικο πυρότουβλο. Τέλος αρκετές εστίες βγαίνουν έτοιμες με επένδυση από πυρότουβλο για έυκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύτερο όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας, κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της.

Καθέ πότε πρέπει να το καθαρίζω;

Η συχνότητα καθαρισμού της καμινάδας ποικίλει από τη συχνότητα χρήσης της εστίας, τον τύπο ξύλου και την κατασκευή τζακιού. Γενικά συνηθίζεται να καθαρίζεται (1) μία φορά το χρόνο, ενώ ένας καλός κανόνας είναι να καθαρίζεται κάθε (3) τρεις τόνους καύσης ξύλου.

Ο καθαρισμός πρέπει να είναι μηχανικός -με βούρτσα- καθώς είναι ο μοναδικός καθαρισμός που αποβάλλει την καπνιά και το φράξιμο της καμινάδας.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν και χημικά προϊόντα για το καθαρισμό της καμινάδας τα οποία είναι ικανά να καθαρίσουν καλά τη καμινάδα.

Τζάκι Ενεργειακό κι η συντήρηση του

Γιατί να επιλέξω ενεργειακό τζάκι;

Με το τζάκι ενεργειακού τύπου επιτυγχάνουμε υψηλή θερμική απόδοση έως και 80% με χαμηλή κατανάλωση σε ξύλα. Έχουμε δυνατότητα ελέγχου της καύσης ενώ μπορούμε να ρυθμίσουμε το επίπεδο του οξυγόνου στην εστία και να αυξομειώσουμε τη φωτιά όπως επιθυμούμε. Είναι ικανά να ζεστάνουν χώρους πολλών τετραγωνικών χωρίς να ξηραίνουν την ατμόσφαιρα.

Η ασφάλεια που παρέχει είναι υψηλή καθώς η εστία κλείνει με κεραμικό τζάμι και αποφεύγεται η άμεση επαφή με το χώρο μας. Οι οσμές και η καπνιά  με τη σωστή τοποθέτηση του τζακιού μπορούν να περιοριστούν έως και να εξαλειφθούν.

Είναι φιλικά προς το περιβάλλον με ουδετερότητα CO2.

Τι είναι η κασέτα;

Η ένθετη ενεργειακή κασέτα τοποθετείται σε ήδη υπάρχον τζάκι ως επί τον πλείστον, μπορεί όμως να εγκατασταθεί και χωρίς να υπάρχει τζάκι σε μεταλική βάση. Η τοποθέτηση είναι εύκολη, χωρίς γίνουν ζημιές στην ήδη υπάρχουσα επένδυση, τα μοτέρ ειναι τοποθετημένα και η μεταφορά σε άλλο τζάκι είναι εύκολη καθώς επανατοποθετείται χωρίς ζημιές. Με τη κασέτα κερδίζουμε σε κατανάλωση ξύλου, απόδοση, σφραγίζουμε τη τρύπα που έχει το ανοικτό τζάκι με συνέπεια να μειώνουμε τις απώλειες. Οι επιλογές εκτός από αισθητικές είναι και ουσιαστικές καθώς υπάρχουν κασέτες με φυσική ροή (χωρίς βεντιλατέρ), κασέτες με βεντιλατέρ και κασέτες νερού (λέβητα) για σύνδεση με τα σώματα. Οι κασέτες τις ΘΕΡΜΟΖΕΛ είναι σχεδιασμένες αρχικά για τα ανοικτά τζάκια της παραγωγής της, στην ουσία για το μεγαλύτερο ποσοστό τζακιών στην Ελλάδα. Πριν οποιαδήποτε αγορά είναι προτιμώτερο να ρωτήσετε τον εγκαταστάτη για τις ακριβής διαστάσεις ώστε να διαλέξετε τη πιο κατάλληλη.

Ελληνικά προϊόντα

Γιατί ελληνικό προϊόν;

Είμαστε υπερήφανοι που παράγουμε στο τόπο μας. Ύστερα από μια σειρά επενδύσεων καταφέραμε να παράγουμε εξολοκλήρου τα προϊόντα μας στο εργοστάσιο μας. Από το σχεδιασμό μέχρι τις δοκιμές ενός προϊόντος είμαστε εκεί, από τη πώληση μέχρι και την υποστήριξη είμαστε εκεί, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να για κάθε πιθανό πρόβλημα γιατί γνωρίζουμε το προϊόν μας απ' έξω κι ανακατωτά. Η υποστήριξη είναι άμεση και κυρίως στα Ελληνικά! Η εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι συνεχής και ανέξοδη καθώς βρισκόμαστε μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά.

Αμεσότητα

Πλέον αρκετές επιχειρήσεις αδυνατούν να έχουν μεγάλο απόθεμα εμπορευμάτων με συνέπεια να μην υπάρχει  αμεσότητα για τον τελικό καταναλωτή. Εδώ είναι που έρχονται οι ελληνικές επιχειρήσεις και πιο συγκεκριμένα εμείς, η συνεχής παραγωγή μας δημιουργεί αποθέματα στις ιδιόκτητες αποθήκες μας και έτσι καθιστά δυνατό να λειτουργούμε ώς αποθήκη και έτσι δεν χρειάζεται ο συνεργάτης μας να έχει μεγάλα αποθέματα και ως συνέπεια ο τελικός καταναλωτής παραλαμβάνει το προϊόν μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνεργασία με την ΘΕΡΜΟΖΕΛ

29 χρόνια εμπειρία

Η Θερμοζέλ ξεκίνησε το 1986 κατασκευάζοντας τζάκια αερόθερμα ανοικτού τύπου, πρωτοποριακά τζάκια για την εποχή εκείνη. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει μια τεράστια γκάμα προϊόντων σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξολοκλήρου στο εργοστάσιο της. Όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στις εξαγωγές, αντιμετώπισε δυσκολίες, δυσκολίες που έκαναν καλό στην επιχείρηση καθώς την ανάγκασε να επενδύσει στη παραγωγική διαδικασία. Η επένδυση απέφερε καρπούς και πλέον η μεγάλη της παραγωγή σε συνάρτηση με τη ποιότητα κατάφερε να πετύχει καλύτερες τιμές και ποιότητα τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην διεθνή αγορά.

Υποστήριξη στα Ελληνικά
  • Το εργοστάσιο της Θερμοζέλ βρίσκεται δίπλα σας, μόλις λίγα χιλιομέτρα μακριά,
  • Η γκάμα περιλαμβάνει, τζάκια παραδοσιακά (μαντέμι, πυρότουβλο), τζάκια ενεργειακά, ψησταριές & πάγκους, φούρνοι, σόμπες, αξεσουάρ αυτων & πολλά άλλα,
  • Τα προϊόντα της μετά την παραγωγή αποθηκεύονται στις ιδιόκτητες αποθήκες της και έτσι δεν χρειάζεται να έχετε στοκ στην αποθήκη σας καθώς το έχουμε εμείς για εσάς,
  • Τα προϊόντα μας από την έρευνα και τον σχεδιασμό μέχρι τη παραγωγή και διάθεση γίνεται από τις εγκαταστάσεις μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας, σημαντικό πλεονέκτημα γιατί η υποστήριξη είναι άμεση, και οι τεχνικοί μας είναι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε και κυρίως θα σας μιλάνε ελληνικά,
  • Στο site υπάρχει περιοχή πελατών με υλικό υποστήριξης για το after sale service όπως τεχνικά φυλλάδια, εγχειρίδια εγκατάστασης, υλικό προώθησης κ.λπ.,
  • Αυτα είναι μόνο ένα μέρος από τα πλεονεκτήματα που σας δίνει αυτή η συνεργασία, μια συνεργασία κλειδί για τις εποχές που ζούμε.