Φόρμα θέσης εργασίας

Η ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε. κατά καιρούς αναζητά προσωπικό να στελεχώσει το ανθρώπινο δυναμικό της. Η εταιρεία έχει σχεδόν 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο του τζακιού και της ψησταριάς με εξαγωγικές δραστηριότητες. Αν σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις στη πορεία αυτή και να συμβάλεις ενεργά με την εμπειρία σου και το ενδιαφέρον σου, τότε συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα με τα στοιχεία σου και ανέβασε το βιογραφικό σου.

*Σε περίπτωση που συναντήσεις δυσκολίες με τη φόρμα επικοινώνησε μαζί μας στο info(papaki)thermozel.gr


* Όνομα

* Επώνυμο

* Τηλέφωνο

* E-mail

* Διεύθυνση

* Πόλη

* Ημερομηνία γέννησης

* Οικογενειακή κατάσταση

Αποστολή Βιογραφικού

.doc, .pages, *το όνομα του αρχείου να είναι σε γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish)
Πληροφορίες

* Επιβεβαίωση κωδικούΜε τη αποστολή των στοιχείων σας δηλώνεται υπεύθυνα με γνώση των συνεπειών του Ν. 1599/86, πως όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην παρούσα δήλωση είναι αληθή και αποδεικνύονται από επίσημα δικαιολογητικά που είναι στη διάθεση της εταιρείας ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε. στην περίπτωση που ζητηθούν. Συμφωνώ και αποδέχομαι ότι η εταιρεία ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε. θα τηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα χωρίς την ανακοίνωσή τους σε τρίτους.

Διαβάστε τους όρους χρήσης στο σύνδεσμο Όροι χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.

To υποκείμενο των δεδομένων δηλώνει ότι:

  • Ενημερώθηκα ρητώς για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των ειδικής κατηγορίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται η «ΘΕΡΜΟΖΕΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
  • Έλαβα γνώση για τα δικαιώματα που έχω και διατηρώ ως υποκείμενο των δεδομένων μου, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων, καθώς και για την πολιτική της εταιρίας που είναι δημοσιευμένη στον ιστότοπο https://www.thermozel.gr/terms.
  • Συναινώ για το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου της εταιρίας, η οποία είναι δημοσιευμένη στον ιστότοπο https://www.thermozel.gr/terms
  • Παρέχω την ελεύθερη, ρητή, σαφή, αβίαστη και εν πλήρη επίγνωση μου, συγκατάθεσή στην εταιρία για την επεξεργασία των δεδομένων μου.
  • Είμαι άνω των 16 ετών
  • Στο πλαίσιο της ίδιας επεξεργασίας ενημερώθηκα για το δικαίωμά μου να εναντιωθώ, ανά πάσα στιγμή, σε αυτήν, μέσω της αποστολής σχετικού αιτήματος στην εταιρία.


Δέχομαι και αποστολή αίτησης
Το μήνυμα εστάλη, σας ευχαριστούμε!